Szemöldök laminálás

Szemöldök laminálás

Szemöldök festés

A BROW HENNA szemöldökfestékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint a szálakon akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak.

Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. Innovatív formulájú szemöldökfesték, mely stílusteremtő a szemöldökfestés és formázás világában.

Idő: Kb. 50-60 perc
Ár: 3.500 HUF

Szemöldök laminálás

Dús hatású,
definiált és tartós szemöldökök

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény:dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!
 
Idő: Kb. 30 perc
Ár: 5.000 Ft
 
Szemöldök laminálás + festés
Idő: Kb. 90 perc
Ár: 6.500 Ft

Szemöldök festés

A szemöldök hennával való színezésének legnagyobb előnye hogy természetesebb alternatívát nyújt a hagyományos úton előállított festékek helyett.

A BROW HENNA TINT ráadásul egyedi összetevőinek köszönhetően kíméletes eljárás, mely minimálisra csökkenti az allergia lehetőségét.

Miben különbözik a Henna a hagyományos festéstől?

– Kíméletes, több mint 70%-ban természetes hatóanyagokkal bír.

– Nem pusztán befedi a szemöldökszálakat, de vastagabb és telítettebb hatást is eredményez.

– Már 8 igéző árnyalatban.

Milyen összetevőket tartalmaz a BROW HENNA TINT?

A BROW HENNA TINT szinte kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó, vegán készítmény. Gyártása során nem került sor állatokon való tesztelésre. Alkalmazásához nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra, és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek, természetesebb alternatíváját kínálja.

Professzionális, lenyűgöző

A BEST BROWS PRO fejlesztői csapata külföldi szakemberekkel közreműködve alkotta meg a Brow Henna Tint szemöldökfestékeket, melyek alkalmazásához nincs szükség hozzáadott hidrogén-peroxidra és nem tartalmaz ammóniát, ezáltal a hagyományos szemöldökfestés remek természetesebb alternatíváját kínálja. Ajánlható a szemöldök színének felélénkítésére, hiányos szemöldök korrigálására és a kikopott szemöldöktetoválás frissítésére is. Használatával a mai, divatos púderes és az ombre hatású szemöldökök.

Dús hatású, definiált és tartós szemöldökök

A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, akár 8 héten át!

Innováció a szépségiparban

Az innovatív styling sikerének egyik záloga annak egyszerű alkalmazhatóságában rejlik, így nem csoda, hogy a szemöldök laminálás egyre nagyobb teret nyer Európában is. Az eljárásnak köszönhető, hogy a legkuszább szemöldököt is a “ helyes “ irányba tudjuk rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb, nem tetoválás alapú szemöldök formázási eljárás, amivel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököket biztosíthatunk vendégeink számára. Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, ami ma sok nő álma.