A sminkjeimet általában a megrendelő, vagy a vendég elképzelése szerint készítem, és mindig megbeszéljük előre. Amennyiben teljesen rám bízod magad, akkor az alkalomhoz, a stílusodhoz és a korodhoz illő alkotást varázsolok a bőrödre.
Minőségi termékeket használok és egyedi technikával dolgozom; ez a kettő adja a sminkjeim 0-24 órás tartósságát.

Nappali smink

A nappali smink egy olyan általános megjelenést kölcsönöz, amivel általában hétköznapokra egy természetesen szép sminket készítek.
Ez tartalmazza a megfelelő hidratálást, alapozást, szemöldök formázást, szemceruza és tus használatát, lágyabb árnyalatokkal hangsúlyozva a természetes hatás érdekében.
Valamint beletartozik még a szempillaspirál és az ajkak formázása, ami a vendég stílusától függően lehet visszafogottabb, illetve erősebb is.

Idő: Kb. 30-45 perc
Ár: 6.000 HUF

Alkalmi smink

Az alkalmi smink egy olyan megjelenést kölcsönöz, amivel általában egy ünnepi, alkalmi hatást érhetünk el. Ez tartalmazza a megfelelő hidratálást, alapozást, szemöldök formázást, szemceruza és tus használatát erősebb, hangsúlyosabb árnyalatokkal a drámaibb hatás érdekében, végül a szempillaspirál/műszempilla és az ajkak, ami a vendég stílusától függően lehet visszafogottabb illetve erősebb is.

Idő: Kb. 60 perc
Ár: 8.000 HUF

Menyasszonyi smink

A legfőbb vendégköröm évek óta a menyasszonyok, őket 0-24 órás sminkkel kell elengednem, úgy hogy egész nap a legszebbnek érezzék magukat, kellő magabiztossággal. Ehhez feltétlen találkoznunk kell egy próbasmink alkalmával amit a legújabb trendek szerint készítek el, a saját személyiségükhöz megfelelően.

A menyasszonyi smink egy olyan megjelenést kölcsönöz, amivel olyan hatást érhetünk el, hogy ragyogó, angyali, üde jelzőkkel illessen egész nap a násznép Téged.
Ez tartalmazza a megfelelő hidratálást, alapozást, szemöldök formázást, szemceruza és tus használatát, erősebb, hangsúlyosabb de akár természetesebb hatást elérve, a menyasszony stílusától függően, végül a szempillaspirál/műszempilla és az ajkak, ami szintén a stílusától függően lehet visszafogottabb illetve erősebb is.

Ami még extra ezen felül, hogy a menyasszonyaimat a nagy napon megajándékozom egy ránctalanító, szemkörnyékápoló kezeléssel, ami 48 órás hatással bír. Szinte teljesen eltűnteti a fáradtság összes nyomát.

Illetve ajándék pezsgő jár minden arának, így erősen ajánlott aznap sofőrrel érkezned! 🙂

Idő: Kb. 60-75 perc
Ár: 15.000 HUF

Smink tanácsadás

A nappali smink, aminek a segítségével egyszerűen csak magabiztosabbnak érezhetjük magunkat.

Elsősorban megnézzük milyen színtípusba tartozol és erről beszélgetünk. Ezután sorra vesszük a szükséges alapanyagokat, kellékeket az ecsetektől a tisztítószerekig. Megtudhatod milyen árnyalatú alapozót használj, hogyan próbáld ki és milyen ecsettel vidd fel. Saját magad fogod elkészíteni a sminkedet, én megmutatom lépésről lépésre az egyik oldalon, és a másik oldalt te fejezed be.
Semmit sem kell hoznod, az eszközök-anyagok biztosítottak. A tanácsadáson végig csak veled foglalkozom.

Mit tartalmaz pontosan?
– alapozás
– szemöldök formázás
– arc formázása, pirosító használata
– rúzs használata
– fixálás

Idő: Max. 2 óra
Ár: 14.000 HUF

Extrák

Tru Face Line Correctoros ránctalanító, – a forradalmi pro-kollagén peptidek segítségével varázsolja puhává a bőrt, valamint enyhíti a szem körüli mély ráncokat, karikákat, püffedtséget – már egyszeri kezelés is nagyon látványos!

A LumiSpa Two-Sense Motion technológiával működik, a szilikon fej az arctisztítóval közös erővel eltávolítja a piszkot, a szennyeződéseket, a zsírt és a sminket a bőröregedés megakadályozása és a fiatalos ragyogás elősegítése végett.