Alkalmi smink

Alkalmi sminkjeimet általában a megrendelő, vagy a vendég elképzelése szerint készítem, és mindig megbeszéljük előre. Amennyiben teljesen rám bízod magad, akkor az alkalomhoz, a stílusodhoz és a korodhoz illő alkotást varázsolok a bőrödre.
Minőségi termékeket használok és egyedi technikával dolgozom; ez a kettő adja a sminkjeim 24 órás tartósságát.

Alkalmi smink

Az alkalmi smink egy olyan megjelenést kölcsönöz, amivel általában egy ünnepi, alkalmi hatást érhetünk el. Ez tartalmazza a megfelelő hidratálást, alapozást, szemöldök formázást, szemceruza és tus használatát erősebb, hangsúlyosabb árnyalatokkal a drámaibb hatás érdekében, végül a szempillaspirál/műszempilla és az ajkak, ami a vendég stílusától függően lehet visszafogottabb illetve erősebb is.

Idő: kb. 60 perc
Ár: 9.000 Ft

A 40+ -os korosztálynak is naprakész trendekkel biztosítok csodás megjelenést, külön antiaging képzésen vettem részt Dominique Robertsnél, és számomra nagyon nagy büszkeség, hogy édesanyám volt a modellem, egy gyönyörű lilás színvilágú sminket készítettem el, típusához illően. 

Amit nagyon fontos megjegyezni, hogy egy idősebb bőr sminkelésénél mindenből kicsit kevesebbet viszek fel, és nem ugyanazokkal a termékekkel dolgozom sok esetben.

Az apró pici ráncokat nem kiemelni kell, hanem elfedni. Ehhez szükséges hogy ismerjük az anyaghasználatot, és hogy miből mennyit szabad használni. Kizárólag szinte csak matt színek alkalmazhatóak ennek a korosztálynak, a fényes dolgok plusszban kiemelik az öregedés jeleit. 

Az örömanyák alkalmi sminkjénél szintén fontos szempont hogy nagyon tartós legyen, illetve mindíg átbeszéljük hogy milyen ruhát és kiegészítőt fog viselni.

Extrák

Ez a szemkönyékápolásra specializálódott, egyedülálló páros, friss és éber tekintetet eredményez. A LumiSpa, a díjnyertes készülék tökéletes kiegészítője; a szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent Head még a nehezen elérhető területeket is kezelésbe veszi, miközben finoman radírozza és élénkíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

A LumiSpa Two-Sense Motion technológiával működik, a szilikon fej az arctisztítóval közös erővel eltávolítja a piszkot, a szennyeződéseket, a zsírt és a sminket a bőröregedés megakadályozása és a fiatalos ragyogás elősegítése végett.