Nappali smink

A nappali sminkjeimet általában a megrendelő, vagy a vendég elképzelése szerint készítem, és mindig megbeszéljük előre. Amennyiben teljesen rám bízod magad, akkor az alkalomhoz, a stílusodhoz és a korodhoz illő alkotást varázsolok a bőrödre.
Minőségi termékeket használok és egyedi technikával dolgozom; ez a kettő adja a sminkjeim 24 órás tartósságát.

Nappali smink

A nappali smink egy olyan általános megjelenést kölcsönöz, amivel általában hétköznapokra egy természetesen szép sminket készítek.
Ez tartalmazza a megfelelő hidratálást, alapozást, szemöldök formázást, szemceruza és tus használatát, lágyabb árnyalatokkal hangsúlyozva a természetes hatás érdekében.
Valamint beletartozik még a szempillaspirál és az ajkak formázása, ami a vendég stílusától függően lehet visszafogottabb, illetve erősebb is.

Idő: Kb. 30-45 perc
Ár: 7.000 Ft

Extrák

Ez a szemkönyékápolásra specializálódott, egyedülálló páros, friss és éber tekintetet eredményez. A LumiSpa, a díjnyertes készülék tökéletes kiegészítője; a szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent Head még a nehezen elérhető területeket is kezelésbe veszi, miközben finoman radírozza és élénkíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

A LumiSpa Two-Sense Motion technológiával működik, a szilikon fej az arctisztítóval közös erővel eltávolítja a piszkot, a szennyeződéseket, a zsírt és a sminket a bőröregedés megakadályozása és a fiatalos ragyogás elősegítése végett.