Menyasszonyi smink

A menyasszonyi sminkjeimet általában a vendég elképzelése szerint készítem, és mindig megbeszéljük előre a próbasmink alkalmával. Amennyiben teljesen rám bízod magad, akkor a típusodhoz, a stílusodhoz, korodhoz illő alkotást varázsolok neked, figyelembe véve a menyasszonyi csokrodat és a dekort is.

Csak minőségi termékeket használok és egyedi technikával dolgozom, ez a kettő adja a sminkjeim 24 órás tartósságát.

Menyasszonyi smink

A legfőbb vendégköröm évek óta a menyasszonyok, őket 24 órás sminkkel kell elengednem, úgy hogy egész nap a legszebbnek érezzék magukat, kellő magabiztossággal. Ehhez feltétlen találkoznunk kell egy próbasmink alkalmával amit a legújabb trendek szerint készítek el, a saját személyiségükhöz megfelelően.

A menyasszonyi smink egy olyan megjelenést kölcsönöz, amivel olyan hatást érhetünk el, hogy ragyogó, angyali, üde jelzőkkel illessen egész nap a násznép Téged.

Ez tartalmazza a megfelelő hidratálást, alapozást, szemöldök formázást, szemceruza és tus használatát, erősebb, hangsúlyosabb de akár természetesebb hatást elérve, a menyasszony stílusától függően, végül a szempillaspirál / műszempilla és az ajkak, ami szintén a stílusától függően lehet visszafogottabb illetve erősebb is.

Ami még extra ezen felül, hogy a menyasszonyaimat a nagy napon megajándékozom egy ránctalanító, szemkörnyékápoló kezeléssel, ami 48 órás hatással bír. Szinte teljesen eltűnteti a fáradtság összes nyomát.

Idő: kb. 60-75 perc

Ár: 16.000 Ft (próba)
      16.000 Ft (Nagy nap)

Orsi

Orsi egy nagyon kedves barátunk is, így volt szerencsém meghívott vendégként is egyben ott lenni  a nagy napján.

A próba esküvői smink alkalmával átbeszéltük hogy szeretné a szemeit is hangsúlyosabbra, illetve a mindennapokba is kedveli az élénk rúzst, így azt  ajánlottam hogy bátran tegyük fel.

Imádom amikor egy hófehér vagy ekrü ruhát hangsúlyos rúzs dob fel igazán.

Az esküvői sminkhez illő rúzsnak mindíg nagyon atrtósnak kell lennie, ezért választottam ki a Nu Skin Power Lips Fluid Roar árnyalatát.

Ami erről a rúzsról tény, hogy egy nagyon erőteljes, intenzív, hosszan tartó szín.

Minden öltözékhez, megjelenéshez és eseményhez találok megfelelő árnyalatot. A Powerlips Fluid nagy hatékonyságú, könnyed formulából készült. Pihe-puhává, simává és egyenletessé teszi az ajkadat. Hangsúlyos megjelenést kölcsönöz viselőjének, továbbá nem hagy nyomot és nem is maszatolódik, ezt két szememmel végigkísértem, szertartás után pótoltam rá egy icipicit a színre, de csak mert kreatív fotózás következett, és vendégként persze hogy ránéztem, de  ez már du. 6 környékén, szóval így is hozta a csúcsminőséget. Avokádóolaj és E-vitamin felhasználásával készül, ez pedig biztosítja hogy az ajak ne csupán ellenállhatatlan legyen, de kényelmesen puha is.

A 18 matt és metálos fényű árnyalat közül minden esküvői sminkhez kiválaszthatjuk a hozzá illőt.

Extrák

Ez a szemkönyékápolásra specializálódott, egyedülálló páros, friss és éber tekintetet eredményez. A LumiSpa, a díjnyertes készülék tökéletes kiegészítője; a szilikon csúccsal ellátott LumiSpa Accent Head még a nehezen elérhető területeket is kezelésbe veszi, miközben finoman radírozza és élénkíti a szemkörnyék érzékeny bőrét. Az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva csökkenti a szem alatti karikákat és puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

A LumiSpa Two-Sense Motion technológiával működik, a szilikon fej az arctisztítóval közös erővel eltávolítja a piszkot, a szennyeződéseket, a zsírt és a sminket a bőröregedés megakadályozása és a fiatalos ragyogás elősegítése végett.